Arrangementerne afholdes i
Kulturhuset Brønden,
Brøndby Strand Centrum 60, Brøndby Strand.
Dørene åbnes kl. 17.30 v/spisearrangement og kl. 19.00 u/spisning, orkestrene spiller fra kl. 19.30
OBS!
Husk at bestille spisning senest søndag før arrangementet hos kassereren.
Hverdage efter kl. 18.00.
PROGRAM
Fredag 27. september
kl. 18.00 spisning
kl. 19.30 Hans Knudsen Jump Band
Når Hans Knudsen Jump Band nu efter 25 år fortsat stadig er et af de absolut hotteste navne på den danske musikscene, skyldes det først og fremmest bandets råswingende spillestil, et afvekslende repertoire, en helt personlig sound og et usædvanligt tæt og humoristisk samspil med publikum. De musikalske rødder er solidt forankret i jazz- og bluesmusikken fra New Orleans og Kansas City, men der spilles også egne kompositioner, og en del materiale hentes fra helt andre musikgenrer.
Musikerne er:
Hans Knudsen, piano & vokal; Leonardo Pedersen, sax & klarinet; Jens Sølund, bas; Henrik Simonsen, trommer.
Menu: (105,00 kr.)
Flanksteak med flødekartofler og grønt
Dessert: Citronfromage
Fredag 18. oktober
kl. 18.00 spisning
kl. 19.30 Søvilla Jazzband Special Edition feat. Asbjørn Larsen Kamban
SØVILLA Jazzband Special Edition er et nyt bekendtskab på DK-jazzscenen, med denne besætning. Et spændende hold, ligeledes med mange års erfaring fra andre sammenhænge. Spiller traditionel New Orleans jazz med Mardi Gras rytmer, og forskellig fransk inspireret jazz, blandet med de kendte jazznumre. I dagens anledning Feat: Asbjørn Larsen Kamban.
Musikerne er:
JHenning Munk Plum, sopransaxofon/klarinet; Lars M. Nielsen: bas; Morten Hertz, trombone & vokal; Per Jacobsen, piano & vokal; Niels Christensen, trommer; Asbjørn Larsen Kamban, trompet.
Menu: (105,00 kr.)
Farseret kylling med ristede kartofler, sovs og grønt
Dessert: Frugtsalat m/råcreme
Fredag 15. november
kl. 18.00 spisning
kl. 19.30 River Jazz & Blues Band
River Jazz & Blues Band nyder stor succes med sin særlige spillestil – en blanding af traditionsbevidsthed og musikalske overraskelser, og spiller i dag en krydret blanding af jazz, blues, latin og spirituals. Med elskede klassikere, elegante arrangementer og inciterende danserytmer. River Jazz & Blues Band leverer en velrystet cocktail af trad. jazz, blues, jump & jive og latin – serveret med jysk lune.
Musikerne er:
Torben F. Lassen, trompet, mundharpe og vokal; Filt Kristensen, saxofon & klarinet; Allan Bjerregaard, trækbasun & vokal; Jens Nørholm, klaver; Jørgen Nielsen, kontrabas;Tobias Leonardo Pedersen, trommer.
Menu: (105,00 kr.)
Ungarsk Gullash med kartoffelmos og agurkesalat
Dessert: Æblekage
Fredag 6. december
kl. 18.00 spisning
kl. 19.30 Creole Catz
Et forrygende, festligt arrangement er serveret med Creole Catz’ medrivende jazz- og boogie- repertoire. Louis Prima og Louis Jordans swingende rytmer, lidt Just Frost, kombineret med flerstemmig sang, giver publikum en herlig jazzoplevelse. Repertoiret er suppleret med numre fra New Orleans, samt danske evergreens.
Musikerne er:
Stig Thordahl Fisker, trompet, guitar, banjo & vokal; Kim Jensen, klarinet, tenorsax & vokal; Nicolai Øgendahl Brandt, piano & vokal; Ivan Laugesen, kontrabas; Mads Holck Mogensen, trommer & vokal.
Menu: (105,00 kr.)
Flæskesteg med brune/hvide kartofler, sovs og rødkål
Dessert: Ris a´lamande